Over mariellesmind.nl

Als kind maakte ik met de hulp van mijn grote broer al websites met HTML. Omdat ik op een gegeven moment veel online gepest werd, ben ik hier op een gegeven moment mee gestopt. Hyves bestond toen ook nog en mijn account daar verwijderde ik ook. Hierna heb ik lange tijd niks meer met eigen websites maken gedaan. Rond 2017/2018 besloot ik echter dat ik graag een blog wilde beginnen. Ik volgde al een aantal blogs van anderen die schreven over mentale gezondheid en dit inspireerde me om opnieuw te willen beginnen met een website bouwen. Maar ik liep heel erg tegen mijn eigen onzekerheid en perfectionisme aan, waardoor het er lange tijd alsnog niet van gekomen is.

Begin 2020 lukte het dan eindelijk: eind 2019 had ik me voorgenomen om in het nieuwe jaar aan de slag te gaan met mijn blog en in februari kocht ik de domeinnaam plus hostingpakket. En zo ging het balletje langzaam maar zeker rollen: mariellesmind.nl was geboren! Met veel steun van mijn vriend, familie en de rest van mijn netwerk bouwde ik opnieuw aan mijn eigen website. Nu schrijf ik met veel liefde en plezier regelmatig aan mijn blog; het heeft even geduurd, maar het was het helemaal waard!