Welkom op mijn blog!

Hoi en wees welkom op mijn blog. Dit is mijn eigen plekje op het web, waar ik graag mijn persoonlijke verhaal met jullie wil delen over hoe het is om tegen bepaalde dingen aan te lopen in het leven, en ook hoe ik probeer om hiermee zo goed mogelijk mee om te gaan. In mijn geval gaat het om een autismespectrumstoornis, ADHD en een aantal vormen van persoonlijkheidsproblematiek, naast (soms) ook lichamelijke gezondheidsproblemen. Dat zijn niet bepaald de leukste dingen om mee te maken te hebben in het leven, maar waar ik vooral over wil praten is hoe ik mijn leven ondanks (en soms zelfs dankzij) deze dingen toch een beetje makkelijker probeer te maken; hoe ik mijn weg erin probeer te vinden.

Dit doe ik niet alleen om het over mezelf te hebben (hoewel ik voornamelijk probeer om vanuit eigen ervaring te spreken en nooit voor een ander), maar ook omdat het zo ontzettend belangrijk is dat er met meer openheid en begrip gesproken wordt over mentale (on)gezondheid. Er zijn namelijk nog veel vooroordelen over, en ik merk persoonlijk dat het soms zelfs lastig is om ook jezelf niet te veroordelen hierdoor, ondanks dat je zelf degene bent die de moeilijkheden ervaart. Ook hoop ik op deze manier eventueel andere mensen te kunnen helpen die zich misschien zullen herkennen in de dingen die ik schrijf.

Verder heb ik nog een hele pagina waarop ik uitgebreid meer vertel over wie ik ben en hoe mijn leven er momenteel uitziet, en de rest ga ik proberen zo goed mogelijk te weerspiegelen met de inhoud van mijn toekomstige posts.

Ik hoop dat jullie er net zoveel plezier van gaan beleven als ik! Ik heb er in ieder geval ontzettend veel zin in.

2 Comments

  1. Hoi Mariëlle! Ik zag toevallig dat je me had gevolgd op Instagram, alleen gebruik ik dat al best lang niet meer. Ik wilde in ieder geval even zeggen dat ik het leuk vind om te zien dat je een blog hebt en ik hem zeker zal volgen 🙂

    1. Hey Laura, dankjewel! Ik had inderdaad iets op je blog gelezen over dat je bepaalde apps niet meer gebruikt. Super goed voor je eigen rust ook, lijkt me. Ik vind je blog heel inspirerend, dus ben vereerd dat je me wil volgen! Ik moet er nog een beetje opnieuw inkomen merk ik, met websites maken. Vooral het er allemaal degelijk uit laten zien vind ik nog lastig, haha (ook met betaald thema, ik had er eentje gekocht maar kwam er niet echt uit qua eigen logo en dat soort dingen). Welkom in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *